top image

SPA Apartmani Beograd

 


SPA Apartmani

 

Potpuno opuštanje u najmirnijem delu Beograda, Zemunu, nude spa apartmani Olympic Beograd. Pored klasičnog prenoćišta u Zemunu, mogućnosti za iznajmljivanje stan na dan Zemun, ovaj spa i wellness centar predstavlja idealno mesto za beg od užurbane gradske vreve. Sa privatnom saunom, đakuzijem, parnim kupatilom i zatvorenim bazenom, spa apartmani Beograd nude boravak koji će u potpunosti biti upotpunjen mirnim uživanjem i revitalizacijom tela i duha.

Spa apartmani sa đakuzijem

Olympic spa apartmani nude ekskluzivni wellness doživljaj. Apartmani su opremljeni najmodernijim wellness sadržajima poput saune, đakuzija, parnog kupatila, zatvorenog bazena.

Đakuzi je dostupan u varijantama King, Delux i Premium apartmana a privatnost koju ovi apartmani nude i mogućnost uživanja u očaravajućoj kupki sa hidromasažnim mlaznicama, posebno doprinosi opuštanju. Idealni za parove, apartmani sa francuskim ležajem, posebno daju dozu intime u romantičnim iznenađenjima ali i organizaciji prenoćišta za Dan zaljuljenih u spa centru.

SPA Apartman Beograd

SPA ApartmanSpa apartmani sa privatnom saunom i parnim kupatilom

Ako želite da dodatno osetite harmoniju tela i uma dok se prepuštate luksuznim sadržajima naših jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih apartmana, odaberite apartman koji poseduje privatnu saunu ili parno kupatilo. Na taj način ćete upotpuniti svoj boravak u spa centru, a privatni sadržaji u sklopu apartmana će dodatno uticati na Vaše zadovoljstvo boravka u njemu.

King apartmani poseduju saunu i đakuzi, Delux apartmani pored đakuzija i saune sadrže još i zatvoreni bazen, a Premium apartmani uz đakuzi i saunu, sadrže i parno kupatilo (ne poseduju bazen). Otuda, ovi đakuzi apartmani se među sobom razlikuju, ali smo sigurni da ćete odabrati onaj koji najbolje odgovara Vašim željama i potrebama.

Luksuzni spa apartmani i stan na dan Beograd

Iako pripadaju kategoriji spa apartmana, ovi luksuzni apartmani smešteni u Zemunu imaju mogućnost opcije izdavanja u varijanti stan na dan Beograd/Zemun ili prenoćište Zemun. U tom slučaju, niste uslovljeni korišćenjem spa sadržaja, ali na zahtev (i uz doplatu) oni mogu biti na raspolaganju. Spa centar Zemun nudi sve benefite opuštanja kao da ste na najluksuznijem odmoru, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da sve zahteve ispuni.


SPA Apartmani Beograd

SPA Apartmani

Organizacija privatnih proslava: Spa centar Zemun

Luksuzni apartmani Zemun pružaju intimnu atmosferu i privatnost koja je savršena za privatne proslave. Ekskluzivan prostoru sa savremenim sadržajem, uključujući saunu, đakuzi i zatvoren bazen stoje na raspolaganju za različite vidove proslava koje broje do 17 osoba. Ovo je idealno rešenje da napravite privatnu proslavu ili žurku u kojoj će spa sadržaji i uživanje pored bazena biti glavni favoriti.

Zato što znamo koliko je svaka proslava jedinstvena, na zahtev Vam možemo pomoći u angažovanju dekoratera (uz doplatu) tako da proslava bude personalizovana do najsitnijih detalja. Tako ćete stvoriti magičnu atmosferu nezaboravne zabave koja će ostati urezana u sećanju svih vaših gostiju.

Napomena: Svi apartmani su sa francuskim ležajem i pomoćnim ležajem (u zavisnosti od apartmana). Postoji mogućnost korišćenja sadržaja spa centra uz prethodnu rezervaciju i doplatu, osim ukoliko ne odaberete King, Delux ili Premium apartman – tada je korišćenje sadržaja besplatno. Doručak je uračunat u cenu.

SPA Apartmani Zemun

SPA Apartmani Altina