top image

Jednokrevetni Apartmani Beograd

 


Jednokrevetni Apartmani

 

Iznajmljivanje jednokrevetnih apartmana je idealno kada želite imati sopstveni prostor, privatnost i udobnost tokom svog boravka, bez obzira na razlog putovanja. Olympic Apartmani Zemun u okviru svog Wellness & Spa sadržaja nude mogućnost izdavanja jednokrevetnih apartmana kao stan na dan ili za prenonoćište.

Svi apartmani dizajnirani su tako da odgovore individualnim potrebama i pruže potpunu privatnost i udobnost. Svaki jednokrevetni apartman je opremljen moderno opremljenim kupatilom, flat-screen TV-om, a na raspolaganju je i besplatni WiFi internet. Francuski ležaj, sa udobnim dušekom obezbeđuje izuzetno kvalitetan san i potreban odmor, a pažljivo birani detalji u enterijeru stvaraju toplu i intimnu atmosferu. Izdavanje jednokrevetnih apartmana je idealno za putnike koji cene tišinu i žele da se odmore i uživaju, ali i za zaljubljene koji žele svojoj vezi da dodaju dozu luksuza.

Izdavanje jednokrevetnih apartmana - đakuzi apartmani

Izdavanje jednokrevetnih apartmana sa đakuzijem je ultimativno iskustvo opuštanja i udobnosti. Ovi spa apartmani Beograd pružaju savršen spoj luksuza i privatnosti, prilagođavajući se Vašim potrebama za opuštanjem i relaksacijom.
Jedinstvena kombinacija delovanja hidromasažnih mlaznica u vidu masaže i tople vode pomaže u opuštanju mišića, smanjenju stresa i poboljšanju raspoloženja nakon napornog dana. Delux apartmani nude mogućnost korišćenja saune, đakuzija i zatvorenog bazena, dok Premium jednokrevetni apartmani nude mogućnost korišćenja đakuzija, saune i parnog kupatila u sklopu sobe, čime je zagarantovana potpuna privatnost i intima.

Stan na dan Beograd Zemun – osetite dodir luksuza

Bilo da Vam je potreban smeštaj jer putujete poslovno, sami ili sa partnerom, izdavanje jednokrevetnih apartmana i korišćenje spa i wellness centra daje poseban dodir luksuza Vašem boravku.

Uživajte u privatnom bazenu, dozvolite sebi potpuno opuštanje u hidromasažnom đakuziju ili se opustite u mirnoj atmosferi saune. Ove ekskluzivne pogodnosti mogu učiniti dan boljim, a svaki apartman je dovoljno prostran, elegantno uređen i opremljen sa svim potrebnim sadržajima za udoban boravak.

Uz to, bez obzira da li Vam je potreban stan na dan Zemun, prenoćište Zemun ili tražite spa apartmane za opuštanje i relaksaciju, možete uživati i u posebnoj atmosferi našeg caffe bara. Popijte šolju aromatične kafe ili osvežavajućeg pića, družeći se sa drugim gostima ili jednostavno uživajući u mirnom ambijentu.

Prenoćište Zemun ili stan na dan Zemun – očekujte više od smeštaja

Olympic jednokrevetni apartmani nude više od običnog prenoćišta. Naša lokacija u Zemunu je idealna za miran odmor, ali je isto tako blizu glavnih gradskih atrakcija i restorana. Pored bogatog sadržaja i luksuzno opremljenih jednokrevetnih apartmana, na raspolaganju Vam stoji i naše ljubazno osoblje. Bez obzira na to da Vam je potrebno prenoćište u Zemunu, u gradu ste zbog posla, odmora ili bilo kog drugog razloga, luksuzni jednokrevetni apartmani ispuniće sva Vaša očekivanja.

Napomena: Svi jednokrevetni apartmani su sa francuskim ležajem. Postoji mogućnost korišćenja sadržaja spa centra uz prethodnu rezervaciju i doplatu. Doručak je uračunat u cenu.