top image

Apartmani sa Djakuzijem Beograd Zemun

 


Apartmani sa Djakuzijem

 

Apartmani sa Djakuzijem Beograd - Bilo da Vam je potreban odmor i beg od svakodnevnih obaveza ili Vam je potreban stan na dan, Zemun je idealna lokacija. Ovaj šarmantni deo grada Beograda, odiše posebnim duhom, a njegova blizina svim značajnijim gradskim lokacijama, posebno je važna. Upravo je blizina i dobra saobraćajna povezanost sa aerodromom, centrom grada i poslovnim centrima ključna da Olympic apartmani budu prvi izbor prilikom vršenja rezervacije za izdavanje apartmana sa đakuzijem. Ovi spa apartmani su dobar izbor bilo da je u pitanju kratko (poslovno) zadržavanje u Beogradu ili Vam je potreban stan na dan Zemun. Moguće je iznajmiti apartman za prenoćište ili izvršiti najam apartmana u formi izdavanja stan na dan Zemun, jer Olympic apartmani raspolažu različitim kategorijama apartmana u okviru svog wellness i spa centra koji će odgovoriti na sve zahteve.

King, Delux i Premium apartmani sa djakuzijem

Za različite namene, prenoćište Zemun ili stan na dan Zemun, pružaju mogućnost iznajmljivanja King, Delux i Premium apartmana. Ovi apartmani se izdvajaju iz ponude jer u okviru apartmana postoji spa centar i mogućnost korišćenja njegovih sadržaja. Ovi apartmani predstavljaju sinonim za eleganciju i stil. Svaki detalj u ovim apartmanima je pažljivo biran kako bi stvorio poseban osećaj prilikom ulaska u prostor. Komfor koji se oseća samim boravkom u apartmanu i prefinjeni materijali nameštaja stvaraju ambijent koji je istovremeno luksuzan i udoban.

King apartmani poseduju đakuzi i saunu dok Delux apartmani pored đakuzija, poseduju saunu i zatvoreni bazen. U ovom apartmanu može boraviti četiri i više osoba jer poseduje francuski ležaj i pomoćni ležaj. Sa druge strane, Premium apartmani poseduju đakuzi, saunu i parno kupatilo, a kao i Delux apartman i u njemu može boraviti četiri i više osoba. Doručak je uračunat u cenu a gostima je na raspolaganju besplatan parking, Wi-Fi, a objekat je potpuno pet friendly.

Stan na dan sa đakuzijem: Djakuzi uživanje

Upravo je mogućnost opuštanja i uživanja u đakuziju jedan od najvažnijih sadržaja naših King, Delux i Premium apartmana. Privatni đakuzi predstavlja pravu oazu mira koja omogućava da se potpuno opustite dok Vas hidromasažne mlaznice masiraju i relaksiraju. Nakon napornog dana istraživanja ili poslovnih obaveza, apartman sa đakuzijem je sve što Vam je potrebno.

Spa stanovi Beograd / Zemun: potpuna privatnost i intimnost boravka

King, Delux i Premium apartmani sa djakuzijem Beograd su idealni za parove koji traže romantičan beg sa mogućnošću korišćenja svih benefita spa centra, ili za one koji žele da uživaju u privatnom prostoru sa porodicom i prijateljima. Privatnost koju ovi apartmani pružaju omogućava da se osećate kao kod kuće, uz sve dodatke luksuza. Zahvaljujući apartmanima koji poseduju đakuzi, saunu, zatvoreni bazen i parno kupatilo, boravak u njima pruža mogućnosti ne samo opuštanja već i dobrog provoda u manjim privatnim zabavama.

Napomena: Đakuzi apartmani su sa francuskim ležajem. Korišćenje sadržaja spa centra u okviru spa apartmana se ne doplaćuje. Doručak je uračunat u cenu.