top image

Apartmani sa Bazenom Beograd

 


Apartmani sa Bazenom

 

Apartmani sa bazenom, koji uključuju i privatni spa centar sa saunom i đakuzijem, predstavljaju ultimativno iskustvo luksuza i relaksacije za putnike koji traže vrhunski smeštaj. Ova vrsta smeštaja omogućava gostima da uživaju u privatnosti i udobnosti sopstvenog spa centra, pružajući im mogućnost potpunog opuštanja, odmora i oporavka.

Spa apartmani sa bazenom, đakuzijem i saunom

Spa apartmani koji poseduju bazen, imaju mnogo više mogućnosti za komforan boravak i uživanje u odmoru ili poslu. Delux apartman poseduje, pored zatvorenog bazena, još i prostranu saunu i đakuzi kadu, gde možete uživati u blagotvornom dejstvu toplote saune ili hidromasažnih mlaznica đakuzi kade na telo. Sauna je odlična za poboljšanje cirkulacije i čišćenje kože, dok đakuzi kada dodatno doprinosi opuštanju mišića i oslobađanju od stresa.

U kombinaciji sa đakuzijem i saunom, Delux apartman sa bazenom poseduje i prostran privatni bazen, gde možete plivati, vežbati ili jednostavno uživati u osvežavajućem kupanju. Privatni bazen pruža dodatni nivo privatnosti, potpuno opuštanje u mirnom i intimnom okruženju. Spa apartman sa bazenom poseduje sve neophodne aksesoare za korišćenje spa centra (peškire, papuče, bademantile, fen za kosu), Wi-Fi, parking.

Team building događaji pored bazena

Spoj spa apartmana i team building aktivnosti pored bazena predstavlja izuzetnu priliku za podizanje produktivnosti i motivacije. Ovaj inovativni pristup team buildingu ne samo da podstiče jačanje timskog duha, već omogućava zaposlenima potpuno opuštanje i revitalizaciju. Boravak u luksuznim spa apartmanima pruža istovremeno i udobnost i priliku za potpuno opuštanje, odmaranje i oslobađanje stresa.

U opuštenoj atmosferi bazena i drugih sadržaja spa centra, članovi Vašeg tima će se osećati slobodno da izraze svoje ideje i inicijative, što može doprineti stvaranju inovativnih rešenja i kreativnih strategija za poslovanje kompanije. Ovakvi događaji doprinose poboljšanju međuljudskih odnosa i jačanju timskog duha, što direktno utiče na produktivnost.

Organizovanje privatnih proslava i žurki pored bazena

Organizovanje privatnih proslava i žurki pored bazena pruža nezaboravno iskustvo koje spaja radost druženja sa osvežavajućim uživanjem u vodi. Bazen postaje epicentar zabave, gde se prijatelji i porodica okupljaju kako bi proslavili posebne trenutke ili jednostavno uživali u opuštenoj atmosferi. Uz osvežavajući ambijent bazena, proslave dobijaju posebnu notu luksuza i elegancije.

Dekorušite samostalno (ili uz našu pomoć, uz doplatu) prostor oko bazena po svojoj meri i učinite da Vaša žurka na bazenu bude nezaboravna. Bilo da je u pitanju rođendan, proslava diplomiranja ili organizovanje momačkih ili devojačkih večeri, smeh i veselje pored bazena nosi sa sobom jedinstveno iskustvo provoda. Organizacija proslava pored bazena pruža priliku da se posebni trenuci pretvore u nezaboravna iskustva, dodajući im osvežavajuću dimenziju i čineći ih ne samo događajima, već i uspomenama koje će se pamtititi zauvek. Uz korišćenje bazena, na raspolaganju Vam je i spa apartman, tako da se nakon žurke možete odmoriti u luksuznom apartmanu.

Napomena: Korišćenje bazena je moguće uz prethodnu rezervaciju i doplatu, osim ukoliko se vrši najam Delux apartmana. Tada je korišćenje bazena moguće bez rezervacije. Doručak je uključen u cenu (švedski sto na bazi samoposluživanja).