top image

Četvorokrevetni Apartmani Beograd

 


Četvorokrevetni Apartmani

 

Izdavanje četvorokrevetnih apartmana predstavlja pravo rešenje kada je potrebno organizovati smeštaj za više ljudi, porodice, prijatelja ili poslovnih partnera. Imajući u vidu da su ovi apartmani znatno prostraniji od standardnih jednokrevetnih i dvokrevetnih apartmana, njihova cena je ujedno i niža što doprinosi samoj ekonomičnosti iznajmljivanja smeštaja za potrebe prenoćišta.

Četvorokrevetni apartmani Zemun su idealan izbor za:

- Smeštaj višečlanih porodica sa ili bez dece;
- Grupe prijatelja koji žele privatan provod u spa centru ili žurku pored bazena;
- Poslovne ljude;
- Radnike.

Iz tog razloga, apartmani sa dve spavaće sobe su idealni za smeštaj većeg broja ljudi.


Četvorokrevetni apartman Beograd

Četvorokrevetni apartmani Beograd

Smeštajni kapaciteti i apartmani sa dve spavaće sobe

Moderni i luksuzno opremljeni apartmani Zemun poseduju dve odvojene spavaće sobe što ih čini savršenim za smeštaj četiri i više osoba (maksimalno šest). Sobe u okviru apartmana su dizajnirane tako da obezbede dovoljno prostora i privatnosti za svakog člana porodice. Udobni francuski ležaj i singl kreveti, prostrani ormani i prijatan dekor stvaraju domaću atmosferu, čineći boravak u ovim apartmanima opuštajućim. Smeštaj u Delux i Premium apartmanima idealno je rešenje za četiri osobe, one koje žele opuštanje u dostupnim sadržajima spa i wellness centra.

Pružajući udobnost, privatnost, praktičnost i prostor za okupljanje, ovi apartmani omogućavaju porodicama da uživaju u nezaboravnom iskustvu tokom svog putovanja, čineći ga još posebnijim i prijatnijim.

Luksuzni četvorokrevetni spa apartmani

Luksuzni spa apartmani Beograd u najmirnijem delu Zemuna pružaju ultimativno iskustvo opuštanja i komfor smeštaja. Luksuzni četvorokrevetni apartmani su opremljeni ekskluzivnim sadržajima, uključujući privatni đakuzi (jakuzzi apartman), saunu, bazen i parno kupatilo. To Vam pruža mogućnost da uživate u hidromasaži u đakuziju, osetite blagotvorno delovanje pare na kožu i oslobodite telo toksina.

Privatni zatvoreni bazen nudi mogućnost uživanja samostalno ili sa prijateljima, a mogućnost organizovanja privatnih proslava dodatno doprinosi nezaboravnom iskustvu provoda za vreme rođendanskih žurki, devojačkih, momačkih večeri i sl.


Četvorokrevetni apartman Zemun

Četvorokrevetni apartmani Zemun

Delux i Premium apartmani za četiri osobe

Za ljubitelje luksuznog boravka i korišćenja sadržaja Spa i wellness centra, preporučujemo Delux i Premium apartmane u kojima može biti smešteno četiri osobe. Ovi apartmani su karakteristični po tome što imaju posebne spa sadržaje i to:

- Delux apartman: bazen, đakuzi i sauna;
- Premium apartman: đakuzi, sauna i parno kupatilo

Svi četvorokrevetni apartmani sadrže peškire, papuče i fen za kosu, a spa apartmani poseduju i bade mantile.

Doručak na bazi švedskog stola: spa centar Zemun

Doručak u našem caffe bar-u, koji se služi na bazi švedskog stola i samoposluživanja, čini idealni prvi korak za dobar početak dana. Započnite dan u prelepom ambijentu, gde jutarnji obrok postaje čisto uživanje. Uživajte u svežem voću, različitim vrstama peciva, sireva, mesnih delikatesa ili žitaricama i musliju. Na raspolaganju su i sveže ceđeni sokovi, kafe i čajevi različitog ukusa.

Napomena: Svi četvorokrevetni apartmani su sa francuskim ležajem i pomoćnim ležajevima (ili odvojenim singl ležajevima). Postoji mogućnost korišćenja sadržaja spa centra uz prethodnu rezervaciju i doplatu, osim ukoliko ne odaberete Delux ili Premium apartman – tada je korišćenje sadržaja besplatno. Doručak je uračunat u cenu.

Četvorokrevetni Delux apartman