top image

Apartmani sa Saunom Beograd

 


Apartmani sa Saunom

 

Spa apartmani sa saunom predstavljaju pravi spoj elegancije, udobnosti i wellness iskustava koje ćete dugo pamtiti. Naši King, Delux i Premium apartmani su pažljivo dizajnirani tako da zadovolje najviše standarde elegancije i udobnosti. Svaki apartman odiše sofisticiranim detaljima, odabranim nameštajem i posebno odabranim sadržajima spa centra, stvarajući ambijent luksuza i raskoši.

Privatna sauna u sklopu spa apartmana

Jedan od najvećih aduta naših apartmana je privatna sauna. Ova intimna oaza opuštanja omogućava vam da se potpuno relaksirate, uživate u toplini i mirisu esencijalnih ulja dok se oslobađate svakodnevnih briga. Olympic spa apartmani Zemun raspolažu King, Delux i Premium apartmanima koji poseduju saunu, parno kupatilo, đakuzi i zatvoreni bazen. Svaki od ovih apartmana pruža mogućnost potpunog opuštanja i oslobašanja od stresa nakon napornog dana. Pored toga, spa apratmani sa saunom su odličan izbor jer temperatura u sauni stimuliše cirkulaciju krvi, čime se smanjuje napetost u telu, a znojenje pomaže u eliminaciji toksina iz tela, čišćenje pora i poboljšanje opšteg zdravlja kože. Osim fizičkih benefita, sauna omogućava i mentalno opuštanje jer mirno okruženje i topao vazduh poboljšavaju koncentraciju. Zbog toga su ovi apartmani posebno pogodni kako za parove, tako i za poslovne ljude koji su u potrazi za iznajmljivanjem apartmana zbog prenoćišta i poslovnih obaveza koje imaju u Beogradu/Zemunu.

Stan na dan sa saunom Beograd / Zemun

Ako tražite stan na dan sa saunom u Zemunu, Olympic apartmani nude jedinstvenu dozu luksuza. Naši apartmani za iznajmljivanje u formi stan na dan Zemun, opremljeni su modernom saunom koja Vam omogućava korišćenje svih njenih benefita. Nezavisno od doba dana ili noći, sauna je tu da vam pruži osećaj potpune harmonije. Osim saune, naši apartmani su takvi da pružaju najviši nivo komfora i udobnosti. Elegantno uređen prostor sa modernim sadržajem omogućava da se osećate kao kod kuće. Prostrana spavaća soba, udoban dnevni boravak, moderni sadržaji, obezbeđen parking i besplatan Wi-Fi - sve je tu da vaš boravak bude idealan, bez obzira da li Vam je potreban smeštaj na duži period ili prenoćište u Zemunu.

Iznajmljivanje apartmana sa saunom

Bilo da putujete poslovno, sa partnerom ili prijateljima, iznajmljivanje apartmana sa saunom je savršen izbor. Iznajmljivanje apartmana sa saunom nudi dodatni nivo luksuza tokom boravka u Beogradu. Nakon uzbudljivog dana istraživanja ili poslovnih obaveza, sauna će biti izvor Vašeg oporavka. Imajte u vidu da je, prilikom iznajmljivanja apartmana sa saunom, sauna samo Vaša: ne delite je sa drugima. Saunu možete koristiti u bilo koje doba dana ili noći, u skladu sa Vašim rasporedom i željama, a što je najbolje, sauna je na samo korak od Vas – u Vašem King, Delux ili Premium apartmanu. Osim saune, možete se opustiti i u hidromasažnoj kadi ili parnom kupatilu i time zaokružiti proces relaksacije i uživanja.

Napomena: Svi apartmani sa saunom su dostupni u okviru King, Delux ili Premium apartmana i u slučaju iznajmljivanja ovih apartmana, korišćenje sadržaja je besplatno. Doručak je uračunat u cenu.

Apartmani sa saunom Beograd

Apartmani sa saunom