Privatna žurka sa bazenom Zemun

Privatna žurka sa bazenom - U Beogradu, gradu koji nikada ne spava, lako je naći mesta za dobar provod, ali ako želite da organizujete privatnu žurku pored bazena, tada izaberite najbolje. Bez obzira da li je u pitanju rođendanska proslava, devojačko/momačko veče ili bilo koji drugi povod, Olimpik apartmani nude mogućnost iznajmljivanja prostora za privatne žurke sa bazenom. Dodajte tome prenoćište u luksuznom apartmanu i imate sve što vam je potrebno za nezaboravno iskustvo.

Zašto su privatne žurke sa bazenom odličan izbor?

Zemun i Altina su beogradski kvartovi koji su poznati po svojim prirodnim lepotama, a neposredna blizina Dunava dodatno doprinosi njihovom šarmu. Upravo ovde, u Beogradu, možete pronaći idealan prostor za organizovanje privatnih žurki sa bazenom. Bazen je sjajno mesto za osveženje tokom vrelih letnjih dana, a u zimskom periodu predstavlja idealno mesto za potpuno uživanje. Dakle, privatne žurke sa bazenom predstavljaju odličan izbor iz više razloga, a evo i nekoliko ključnih zbog kojih bi trebalo da razmotrite ovu opciju za svoju narednu zabavu:

- Ekskluzivnost i intimnost: Privatne žurke sa bazenom omogućavaju da stvorite intimnu atmosferu sa svojim prijateljima i porodicom.
- Osveženje i zabava na vodi: Bazen je odličan način da se opustite i istovremeno uživate, a ako tome dodate žurku, provod je zagarantovan. Gosti mogu plivati, ili boraviti pored bazena, a takođe, bazen može biti centar raznih vodenih aktivnosti i igara koje će zabaviti sve prisutne.
- Ambijent: Bazen daje poseban vizuelni element žurci. Refleksija svetla na vodi i zvuk plivanja ili prskanja vode mogu stvoriti jedinstvenu i opuštajuću atmosferu. Ovo je posebno efektno u večernjim satima kada se bazen može osvetliti raznobojnim svetlima.
- Prilika za druženje: Bazen može poslužiti kao centralno mesto za okupljanje i druženje. Gosti se mogu opustiti pored bazena, razgovarati, igrati i piti omiljena pića uživajući u dobroj muzici.
- Fleksibilnost u organizaciji: Privatne žurke sa bazenom omogućavaju veću fleksibilnost u organizaciji i prilagodjavanju teme, muzike, dekoracije i menija potrebama same žurke.

Privatna žurka, bazen i spa centar? Da, moguće je!

Ako ste se zapitali da li je moguće iznajmiti prostor za organizovanje privatne žurke u spa centru, odgovor je da, a mi vam nudimo idealno rešenje. Olimpik Apartmani, kao privatni spa centar sa apartmanima za prenoćište nude mogućnost organizovanja privatnih žurki pored bazena, sa kapacitetom do 17 osoba. Ovaj prostor sadrži:
- Bazen dimenzija 10x5 metara,
- Đakuzi u kome istovremeno može boraviti do osam osoba, i
- Finsku saunu.

Zavidan enterijer u kome su smešteni bazen, đakuzi i finska sauna dodatno doprinosi ekskluzivnosti same žurke. Zato, ako tražite idealan prostor za organizovanje privatne žurke sa bazenom i drugim pratećim sadržajima, Olimpik apartmani Beograd Zemun može biti idealno mesto za različite prilike, uključujući devojačke večeri, rođendane, godišnjice, a isto tako može poslužiti kao izgovor za okupljanje i druženje sa prijateljima i porodicom.

Multifunkcionalan prostor za različite proslave

Olimpik Apartmani Beograd su posebno pogodni za proslave različitih namena upravo zbog svojih višestrukih mogućnosti. Ukoliko pođemo od toga da možete čitav prostor iznajmiti kako biste napravili romantičnu atmosferu u dvoje do toga da možete da organizujete i pravu žurku sa maksimalno 17 osoba, dolazimo do zaključka da je ovaj prostor sa bazenom idealan za organizovanje:

- Devojačke i momačke večeri: Prostor sa bazenom je odličan izbor za organizovanje devojačkih i momačkih večeri, a u zavisnosti od koncepta, moguće je uživanje u spa sadržajima, plivanju i piću pored bazena.
- Rođendanske proslave: Prostor sa bazenom dodaje poseban šarm rođendanskim proslavama a kapacitet prostora za privatne žurke sa bazenom je i više nego dovoljan da maksimalno uživate u svakom trenutku svoje žurke.
- Timbilding događaji: Prostori sa bazenom često se koriste i za timbilding događaje i korporativne sastanke. Uvedite nešto novo u svoj način poslovanja – ovakav pristup omogućava veću produktivnost tokom rada, a u pauzama bazen i finska sauna mogu služiti za relaksaciju i odmor.

Zabeležite najlepše uspomene na originalan način

Kombinacija vode, svetlosti i opuštene atmosfere na privatnim žurkama sa bazenom stvara savršene uslove za pravljenje kreativnih fotografija i obeležavanje nezaboravnih trenutaka. Iskoristite sve potencijale jedne žurke i napravite izvanredne fotografije i selfije tako što ćete se igrati sa svetlom i senkama, praviti fotografije pored ili unutar bazena, fotografisati prijatelje kako skaču u vodu, plivaju ili čak možete probati i da napravite fotografije pod vodom (samo ako imate posebno prilagođenu opremu za podvodno fotografisanje).

Iskoristite sve prednosti žurke na bazenu – opustite se uz muziku, uživajte u piću, napravite dobre fotke i naravno, tagujte nas na društvenim mrežama.

Gde prenoćiti posle žurke?

Još jedna od prednosti iznajmljivanja prostora za privatne žurke sa bazenom Olimpik u Beogradu jeste mogućnost prenoćišta u luksuznim apartmanima. Jer Olimpik je istovremeno i spa centar koji poseduje smeštajne jedinice i apartmane koji će zadovoljiti svačiji ukus i prilagoditi se svačijem budžetu. Ne sme se zanemariti ni lokacija na kojoj se nalazite jer je jako važno da budete dovoljno blizu grada, a ipak, dovoljno daleko od gužve. Sve to je važno kako biste, nakon što ste proveli nezaboravnu noć na žurci sa bazenom, prespavali u udobnom, standard ili luksuznom apartmanu i odmorni dočekali novi dan a zatim se uputili dalje svojim obavezama.